top of page

Warmste (tennis- en padel)dubbels 23/12/23

Je neemt deel aan onze ATP warmste dubbels . De opbrengsten van dit event gaan dit jaar integraal naar het door ons gekozen Den Ateljee vzw. Dit activiteitencentrum  is gevestigd in Wezemaal (Rotselaar). Den Ateljee is erkend als vergunde zorgaanbieder voor volwassen personen met een beperking en als arbeidszorginitiatief voor mensen die (nog) niet op de reguliere arbeidsmarkt terechtkunnen. Zij geven de mensen een zinvolle dagbesteding via 'creatief-ambachtelijke' en  'socioculturele' activiteiten die zo veel mogelijk aansluiten bij de interesses en mogelijkheden van deze mensen. 

Het inschrijvingsgeld bedraagt 25€ dat je dient te betalen op het einde van jouw registratie.  Indien jouw betaling geregistreerd is, is jouw inschrijving definitief en nemen we je op in de wedstrijdtabel. Indien je door onvoorziene omstandigheden niet kan deelnemen, vragen we je om een gelijkwaardige vervanger te zoeken.

Je kan kiezen tussen verschillende shiften. Voor tennis en padel zijn er verschillende tijdsloten. Dit kan je aanduiden in dit formulier. Let op: bij padel hangt de shift af van jouw niveau. Je schrijft telkens ook individueel in en niet per duo. Je wordt door ons gekoppeld aan een partner. 

De schema's met de matchen worden je in de week van 18 december bezorgd.

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Koffie datum

Tennis

  • Tijdslot 1= 16u-20u ( max. 48 plaatsen)

  • Tijdslot 2= 20u-00u ( max. 48 plaatsen)

Je speelt 3 matchen van 40 minuten tijdens jouw opgegeven tijdslot. We proberen niveaumatchen samen te stellen.

 

Padel

  • Tijdslot 1= 16u-19u ( max. 24 plaatsen. Niveau starters- P100)

  • Tijdslot 2= 20u-23u ( max. 24 plaatsen. Vanaf niveau P200) 

We hebben voor dit event gekozen voor een Americano Padel tornooi waarbij iedereen evenveel wedstrijden speelt.

bottom of page