top of page

Winterlessen wedstrijd- en competitietennis

Voor wie? 

Voor jeugd die interesse heeft om wedstrijden en jeugdinterclub te spelen, alsook  vrij komt tennissen naast de lesuren.

Er kan via dit pakket eveneens gekozen worden om intensiever te trainen in privé of duo lessen.

 

Wedstrijtennis VS Competitietennis

In de wedstrijdgroepen maken we een onderscheid tussen wedstrijd- en competitietennis. 

Wedstrijdtennis spitst zich vooral toe op spelers die af en toe een tornooi spelen en graag willen deelnemen aan de jeugdinterclub. 

Spelers van wedstrijdtennis maken deel uit van een beurtrol in de jeugdinterclub.

Competitietennis spitst zich vooral toe op spelers die regelmatig tornooien spelen, competitiestages volgen en ook naast de lesuren intensief komen trainen. Bij competitiespelers mikt de academie op een deelname aan minstens vijf tornooien per jaar.

Spelers van competitietennis hebben een basisplaats in de jeugdinterclub. 

Spelers die graag jeugdinterclub spelen zijn verplicht deel te nemen aan de lentelessen en de interclubtrainingsmomenten.

De academie bepaalt op basis van het gekozen lessenpakket en het aantal gespeelde tornooien welke spelers deel uitmaken van wedstrijdtennis en welke van competitietennis. 

Praktisch:

De duur van de training zal door de academie zelf bepaalt worden in functie van het trainingsschema. Er zijn lessen van 1 uur en lessen van 1,5 uur. 

Gelieve onderaan het formulier van de juiste leeftijdscategorie in te vullen. Graag zoveel mogelijk beschikbaarheden doorgeven

Prijzen zijn berekend voor 4 spelers in een training van 1 uur. Deze prijzen kunnen achteraf herrekend worden afhankelijk van de les (duur en aantal deelnemer). 

bottom of page